Search and Hit Enter

Tulevat tapahtumat

NPT x CAA: How do you know what you know? Exercises in Attentiveness

Perjantai 12.8.2022, Seilin saari

Kuinka tiedät mitä tiedät? Kuinka tunnustaa ja tunnistaa kaikki se, mikä tekee ajattelumme ja työmme mahdolliseksi? Miten huomioida sitä, mitä ei ole nimetty tai edes havaittu? Miten pidättäytyä määrittämästä tätä?

Perjantaina 12. elokuuta ohjelma esityksiä, kävelyjä, istuntoja ja muita harjoitteita esittelee uusia paikkasidonnaisia tilausteoksia, jotka CAA on tuottanut Seiliin yhteistyössä Saaristomeren tutkimuslaitoksen kanssa. Mukana muun muassa taiteilijat Kalle Hamm ja Band of Weeds, Lotta Petronella, Foam Earth (Maja Kuzmanovic ja Nik Gaffney), Fraud (Audrey Samson ja Francisco gallardo), Matterlurgy (Helena Hunter ja Mark Peter Wright).  

CAA on keskittynyt jakamaan Seilissä vierailevien taiteilijoiden ja vuosikymmeniä saarella työskennelleiden tutkijoiden kesken metodeja, protokollia ja rituaaleja – niin perittyjä ja lainattuja, kuin vasta kehiteltyjä tai orastavia. Kutsumme nyt yleisöä osallistumaan tähän huomioinnin harjoitteiden kokeiluun.

Huomioinnin harjoitteita -tapahtumapäivät toteutetaan CAA Contemporary Art Archipelagon ja New Performance Turun yhteistyönä. Tapahtumien ohjelma ja esitetyt teokset on tuotettu osana CAAn Spectres in Change -hanketta, jota ovat tukeneet Koneen säätiö ja Svenska Kulturfonden.

NPT x CAA: Miten tiedät mitä tiedät? Huomioinnin harjoitteita

Perjantai 12.8.2022 klo 9:30-18:30
Aikataulu sisältää laivamatkan Seiliin (15 €)
Rajoitettu yleisömäärä – ilmoittautuminen vaaditaan
Mahdollisuus lounasruokailuun Seilin saarella (omakustanteinen)

Ilmoittautuminen 20.6. mennessä!

Ilmoittautuminen vahvistetaan kun matkan hinta (15 €) on maksettu Holvissa. Tarkempi ohjelma osioineen lähetetään ilmoittautuneille osallistujille elokuun alussa. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen tapahtumaan ei ole mahdollista flunssaoireisena. Akuutissa sairastapauksessa peruutus on mahdollinen. 

AIKATAULU

9:30 Laivan lähtö Turusta: m/s Norrskär, Läntinen Rantakatu 37
11:30 Saapuminen Seiliin
11:30-16:30 Ohjelma ja lounas: tarkemmat ohjelmaosiot ilmoitetaan myöhemmin
16:30 Lähtö Seilistä
18:30 Saapuminen Turkuun

(Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.)

Yhteistyössä Saaristomeren tutkimuslaitos

NPT x CAA: How do you know what you know? Exercises in Attentiveness

Lauantai 3.9.2022, Turku

Lauantaina 3. syyskuuta Huomioinnin harjoitteita -ohjelma jatkuu Turussa uusien tilausteosten ensiesityksin ja keskusteluin. Tarkempi ohjelma sekä osallistuvat taiteilijat ja tutkijat julkistetaan pian.

SAVE THE DATE!

Torstai 24.11.2022, Vanha Viinatehdas, Turku

Torstaina 24.11.2022 juhlistetaan toiminnan (yli) 10-vuotista historiaa ja uuden aikakauden sekä biennaalin alkua.

NEW PERFORMANCE TURKU BIENNALE

4.-10.9.2023, TURKU

New Performance Turku käynnistää uuden aikakauden ja lanseeraa New Performance Turku Biennalen, jonka ensimmäinen toteutus nähdään Turussa syyskuussa 2023.