Search and Hit Enter

Moe Mustafa (JO/PS/FI)

Moe Mustafa: Turbulence

Lauantaina 9.9. klo 20:30
Esityspaikka: Vanha Viinatehdas, Manilla, Itäinen Rantakatu 64B, 20810 Turku
Saapumisohjeet ja saavutettavuustiedot tullaan päivittämään sivun alaosaan.

Kesto: 30min + iltaohjelma
Esitykseen on mahdollista varata paikka, mutta paikkoja on tarjolla myös esityspaikalla 15 minuuttia ennen teoksen alkua. Ennakkovaraukset täältä.

Iltaohjelmaan klo 21:00 alkaen on vapaa pääsy ilman lippuvarauksia.

Turbulence on ääni-installaatio ja esitystapahtuma. Se on kokeellinen äänitaideteos, joka muodostuu kokoelmasta The topography soundscape of my queer body, jossa taiteilija kokeilee erilaisia metodeja äänen ja esitystaiteen yhdistämiseen. 

Taiteilija muuttaa Manillan kulttuuritehtaan Vanhan Viinatehtaan kehoksi joka väreilee, tärisee ja häiritsee tilan olemassaolon fyysisyyttä. Teos tilallistaa eristäytymisen ja vieraantumisen tunteita yhdistäen ympäristön sisäisiä ja ulkoisia ääniä, luoden niistä äänikokonaisuuden.

Moe Mustafa on Helsingissä asuva äänitaiteilija, kuvataiteilija ja esitystaiteilija. Hän syntyi Kuwaitissa palestiinalaisille vanhemmille, ja kasvoi Jordanian Ammanissa. Hän säveltää ambient-musiikkia yhdistettynä kokeelliseen tekstiin ja lauluun pseudonyymin Atheer Soot alla. Vuonna 2021 hän kuratoi Xosphere-musiikkitapahtuman yhteistyössä PUBLICS Helsingin kanssa. 

Moe Mustafa työskentelee parhaillaan taiteellisen äänitutkimuksensa, The topography soundscape of my queer body parissa. Atheer Sootin musiikkiin pääsee tutustumaan täällä: https://atheersoot.bandcamp.com/ 

Saapumis- ja saavutettavuustiedot

Manillan sisäpihalle voi parkkeerata maksutta liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella varustetulla ajoneuvolla. Viinatehtaalle pääsee heti Manillan sisäpihalle tullessa vasemman puoleisesta ovesta ja esitystilaan kuljetaan loivaa luiskaa pitkin.

Manillan Vanhalle Viinatehtaalle pääsee pyörätuolilla ja tiloissa on esteetön WC. Kaikki Viinatehtaan WC-tilat ovat sukupuolineutraaleja.

Esitys on ääniteos, joka sisältää voimakkaita ääniä. Esityksestä on mahdollista poistua kesken tarvittaessa.

Lisätiedot:
Salla Karvonen, salla@newperformance.fi