Search and Hit Enter

Vapaaehtoishaku on auki!

Photo: Julius Töyrylä

New Performance Turku Biennale 5.-10.9.2023 hakee vapaaehtoisia! 

New Performance Turku Biennale on performanssitaiteen tapahtuma, joka tarjoaa tänä vuonna lähes viikon mittaisen kansainvälisen ja monipuolisen ohjelmiston Turussa! 

New Performance Turku Biennale on ainutlaatuinen performanssitaiteen biennaali, joka esittelee taiteen ajankohtaisia virtauksia paikallisille ja kansainvälisille yleisöille. Biennaali jatkaa New Performance Turku Festivalin vuosina 2012-2021 toteuttamaa kunnianhimoista työtä performanssitaiteen teosten, tuotantojen ja yleisöjen kehittämiseksi. 

New Performance Turku Biennalen tavoitteena on viedä toiminnan sosiaalisen, ekologisen ja ekonomisen kestävyyden periaatteita toiminnassaan yhä pidemmälle. Toiminnan keskiössä on korkean profiilin taiteilijoiden kutsuminen Turkuun ja yhteyden rakentaminen taiteilijoiden, paikallisten ja kansainvälisten yhteisöjen sekä monimuotoisten yleisöjen välille. 

Etsimme vapaaehtoisia mukaan toteuttamaan tapahtumaa kanssamme! 

Vapaaehtoisena toimiminen ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja aina saa kysyä! Mukaan voi hakea kuka tahansa vähintään 16-vuotias henkilö, joka on kiinnostunut vapaaehtoisena toimimisesta. Vapaaehtoiset toimivat niin taiteilijoiden kuin yleisön parissa erilaisissa avustavissa tehtävissä, kuten valvovat teoksia, ohjeistavat yleisöä tilaisuuksissa ja avustavat tilaisuuksien järjestämisessä, esimerkiksi tarjoilussa ja siivouksessa. Vapaaehtoisena toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja on palkatonta. 

New Performance Turku Biennale tarjoaa vapaaehtoisilleen mahdollisuuden tutustua perfrormanssitaiteeseen, tapahtuman tekemiseen ja uusiin ihmisiin hauskassa ja intohimoisessa porukassa! 

Hae mukaan täyttämällä tämä hakemus ja koe tapahtuma olemalla osana sen tekemistä! 

Hakukierros on auki 16.8. asti

Hae mukaan täällä: https://forms.gle/QjTMfQ3aNuPeLztr9