Search and Hit Enter

NPT x CAA: How do you know what you know? Exercises in Attentiveness

Photo: Kalle Hamm

Retki Seilin saarelle perjantaina 12.8.2022 ja tapahtumapäivä Turussa lauantaina 3.9.2022

Kuinka tiedät mitä tiedät? Kuinka tunnustaa ja tunnistaa kaikki se, mikä tekee ajattelumme ja työmme mahdolliseksi? Miten huomioida sitä, mitä ei ole nimetty tai edes havaittu? Miten pidättäytyä määrittämästä tätä?

Perjantaina 12. elokuuta ohjelma esityksiä, kävelyjä, istuntoja ja muita harjoitteita esittelee uusia paikkasidonnaisia tilausteoksia, jotka CAA on tuottanut Seiliin yhteistyössä Saaristomeren tutkimuslaitoksen kanssa. Mukana muun muassa taiteilijat Kalle Hamm ja Band of Weeds, Lotta Petronella, Foam Earth (Maja Kuzmanovic ja Nik Gaffney), Fraud (Audrey Samson ja Francisco gallardo), Matterlurgy (Helena Hunter ja Mark Peter Wright).

Lauantaina 3. syyskuuta Huomioinnin harjoitteita -ohjelma jatkuu Turussa uusien tilausteosten ensiesityksin ja keskusteluin. Tarkempi ohjelma sekä osallistuvat taiteilijat ja tutkijat julkistetaan pian.  

CAA on keskittynyt jakamaan Seilissä vierailevien taiteilijoiden ja vuosikymmeniä saarella työskennelleiden tutkijoiden kesken metodeja, protokollia ja rituaaleja – niin perittyjä ja lainattuja, kuin vasta kehiteltyjä tai orastavia. Kutsumme nyt yleisöä osallistumaan tähän huomioinnin harjoitteiden kokeiluun.

Huomioinnin harjoitteita -tapahtumapäivät toteutetaan CAA Contemporary Art Archipelagon ja New Performance Turun yhteistyönä. Tapahtumien ohjelma ja esitetyt teokset on tuotettu osana CAAn Spectres in Change -hanketta, jota ovat tukeneet Koneen säätiö ja Svenska Kulturfonden.

NPT x CAA: Miten tiedät mitä tiedät? Huomioinnin harjoitteita
Perjantai 12.8.2022 klo 9:30-18:30
Aikataulu sisältää laivamatkan Seiliin (15 €)
Rajoitettu yleisömäärä – ilmoittautuminen vaaditaan
Mahdollisuus lounasruokailuun Seilin saarella (omakustanteinen)

Ilmoittautuminen 20.6. mennessä!
Ilmoittaudu Holvissa

Ilmoittautuminen vahvistetaan kun matkan hinta (15 €) on maksettu Holvissa. Tarkempi ohjelma osioineen lähetetään ilmoittautuneille osallistujille elokuun alussa. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen tapahtumaan ei ole mahdollista flunssaoireisena. Akuutissa sairastapauksessa peruutus on mahdollinen. 

AIKATAULU

9:30 Laivan lähtö Turusta: m/s Norrskär, Läntinen Rantakatu 37
11:30 Saapuminen Seiliin
11:30-16:30 Ohjelma ja lounas: tarkemmat ohjelmaosiot ilmoitetaan myöhemmin
16:30 Lähtö Seilistä
18:30 Saapuminen Turkuun

(Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.)

Yhteistyössä Saaristomeren tutkimuslaitos