Search and Hit Enter

Kenen säännöt? Workshop lapsille ja aikuisille!

Photo: Yun-Chen Chang

Kenen säännöt? Leikkipuiston säännöt!

Osallistu lasten kanssa työpajaan, joka tarkastelee kehollisia ja emotionaalisia suhteita leikkipuistoihin! Työpaja järjestetään sunnuntaina 14.5.2023 Turun Seikkailupuistossa.

Dash Che on venäläisamerikkalainen, Suomessa asuva performanssitaiteilija, joka on kiinnostunut siitä, miten lähiympäristömme vaikuttavat ja muokkaavat liikettä ja kehojamme. Työpajat kutsuvat sekä aikuisia että lapsia osallistumaan leikkimielisiin harjoituksiin Seikkailupuiston ja Liikennekaupungin alueella, toisiaan vuorotellen tarkkaillen. Työpaja mahdollistaa kohtaamista ja vuorovaikutusta sekä lapsille että aikuisille. Koko työpajan kesto on n. 1h 20 min. Paikan päällä on tarjolla virvokkeita ja pientä tarjottavaa.

Työpaja tuottaa materiaalia Dash Chen teokseen Patriotic Body, joka esitetään osana kansainvälisen performanssitaidetapahtuman New Performance Turku Biennalen ohjelmistoa 5.-10.9.2023. Taiteilija dokumentoi työpajojen kulkua puhelimen kameralla teosprojektiin sisältyvää taiteellista tutkimustaan varten. Kuvia tai videoita ei jaeta tai käytetä missään julkisesti.

Ikäsuositus: 7–12 vuotiaat
Osallistujamäärä: 3–12 lasta (lisäksi aikuiset)
Paikka: Seikkailupuiston leikkipuistoalue ja Liikennekaupunki. Ilmoittautuneet saavat infokirjeen, jossa kerrotaan tarkemmista saapumis- ja kokoontumisohjeista.
Kieli: englanti ja suomi (paikalla kääntäjä)
Työpajat ovat maksuttomia.

Voit ilmoittautua yhteen seuraavista ajoista:

11:00 – 12:20
13:00 – 14:20
15:00 – 16:20  

Ilmoittaudu mukaan Eventbritessa: https://www.eventbrite.com/e/kenen-saannot-leikkipuiston-saannot-whose-rules-playground-rules-tickets-623579010607?keep_tld=1

Saapumisohjeet Seikkailupuistoon:
https://www.turku.fi/seikkailupuisto/info/sijainti-ja-kulkuyhteydet

Työpajan järjestää New Performance Turku. Työpajassa taiteilija Dash Chen fasilitaattorina toimii lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston taideohjaaja Maija Westerholm.

Tapahtuman järjestäjän yhteystiedot

Lotta Valtanen
Tuottaja, New Performance Turku
lotta@newperformance.fi