Search and Hit Enter

Ennakkovarausmahdollisuus avattu!

Osaan esityksistä on nyt mahdollista varata ennakkopaikka. Ennakkopaikat ovat varattavissa keskiviikosta 9.8. lähtien. Lähes kaikkiin esityksiin varataan kapasiteetti myös ovelle, eli esityksiin voi tulla tiedustelemaan paikkoja 15 minuuttia ennen esitysajan alkua, jolloin yleisö otetaan sisään saapumisjärjestyksessä. Poikkeukset, eli teokset joihin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen (esimerkiksi retket), on ilmoitettu ohjelmassa. Osaan teoksista, esimerkiksi installaatiot tai julkisen tilan esitykset, ei tarvita varauksia, vaan teosten parissa voi viettää haluamansa ajan.

Ennakkovarausmahdollisuudella halutaan tarjota ohjelmistoon tutustujille mahdollisuus varmistaa paikka haluamiinsa esityksiin. Toisaalta haluamme myös mahdollistaa suunnanmuutokset, odottamattomiin esityksiin löytämisen ja seikkailun ohjelmiston sisällä myös biennaaliviikon aikana, minkä vuoksi osa paikoista varataan ennen esityksiä saapuville.

Syyskuussa, 5.-10.9.2023 nähtävän New Performance Turku Biennalen ohjelmisto koostuu yli 20 taiteilijan, taiteilijaryhmän ja tutkijan teoksista. Teosohjelman lisäksi ohjelmisto koostuu keskusteluista, retkistä, performanssiluennoista ja juhlista. Teokset sijoittuvat erilaisiin tiloihin kaupungissa: teattereihin, museoihin, gallerioihin, kaduille, puistoihin ja yhteisöllisiin tiloihin – toisaalta myös erityisiin sijainteihin, kuten Kakolan jätevedenpuhdistamon sokkeloihin ja Turun satamaan. Koko ohjelmisto on pääsymaksuton ja avoin kaikille.

Biennaalin ohjelmisto esittelee merkityksellisiä, kriittisiä ja leikkisiä keinoja toistemme luo pääsemiseen. Teokset tutkivat uudenlaisia tapoja suhtautua paikkoihin, yhteisöihin ja kaupungin historiaan, unelmiin ja tulevaisuuksiin. Ajankohtaiset poliittiset ja ympäristöön liittyvät kysymykset ovat läsnä useissa tapahtuman teoksissa. New Performance Turku Biennalen aikaan kaupunkiin rakentuu väliaikainen yhteisö ajan, tilan ja kokemusten jakamiseksi yhdessä. 

Ennakkovaraukset (lukuun ottamatta Turun Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä nähtävää avajaisteosta):
https://www.eventbrite.com/cc/new-performance-turku-biennale-coming-together-2489969

Avajaisnäytös: Every house has a door & Essi Kausalainen, Turun Kaupunginteatteri: https://tkteatteri.fi/ohjelmisto/esitykset/the-fossile-record


Koko biennaalin ohjelmisto ja aikataulu:
https://www.newperformance.fi/aikataulu/